hülyeséget csinálok.hajtós-vacak-utállanivaló vizsgaidőszak jön, és kihoztam 3 könyvet 2(!!!) hétre.

10 napom van 5 tantárgyra, de magamat azért mégsem hagyhatom el...(most éppen közgázt kéne tanulni, rendet rakni, hajat festeni,mindezt egyidőben, én helyette itt pötyögök a gépen és nagyon szidom magam...najó a hajfestés ráér,amíg anyu hazaér)

Gaiman, Neil - Pratchett, Terry: Elveszett próféciák

Gaiman, Neil - Pratchett, Terry:

Elveszett próféciák

 

Agave Könyvek, 2010

  • 320 oldal
  • Kötés: papír / puha kötés
  • ISBN: 9789639868939

Ha hihetünk Anges Nutter szép és pontos próféciáinak – az egyetlen teljesen megbízható jövendölésnek a világ jövőjéről –, akkor a világ egy szombati napon ér véget. Ami azt illeti, most szombaton. Nem sokkal uzsonnaidő után… Ami elég nagy fejtörést okoz Crowleynak, a Pokol itt ügyködő démonának (korábban kígyónak), és ellenpárjának, Azirafaelnek, aki aktív angyal és passzív antikvárius. Ők ugyanis szeretnek itt lenni. Így hát meg kell állítaniuk az Apokalipszis Négy Motorosát, kivédeni a Boszorkányvadász hadsereg (létszám: két fő) támadását, mindenekelőtt pedig megtalálni – tibetiek, földönkívüliek, atlantisziak és egyéb helyi érdekek között – az Antikrisztust, akiről annyit lehet tudni, hogy jelenleg tizenegy éves és egy angol kisvárosban unatkozik…

már az első 100 oldal siralmasan fáj...

 

"...Kanálhajlítgatás meg jövendőmondás van benne, meg olyan emberek, akik azt hiszik magukról, hogy előző életükben ők voltak I. Erzsébet.Most már nincsenek boszorkányok.Az emberek feltalálták a gyógyszereket, és azt gondolták, többet nem kellenek a boszorkányok, ezért felgyújtották őket."

 

Na igen....

Szerző: Catherine De Winchester  2010.12.12. 14:33 Szólj hozzá!

Címkék: elveszett proféciák

A bejegyzés trackback címe:

https://catherinedewinchester.blog.hu/api/trackback/id/tr712510861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása