Dejó, legalább a Text Edit megvan az asztalon! A Safari nagyon lassú, úgyhogy megírom és bemásolom.A történettel azóta sem haladtam, ez van.Szerzek írógépet.Majd.Ételt(By Huginn) kéne venni, de nem tudom rávenni magam, hogy mégtöbbet költsek, ami vicces, ha azt nézzük, hogy reggel vettem kávét, most szórhatom a fejemre a hamut Mea Culpa.De finom volt.Jéghideg, de még mindig van pár korty, a két VOLT-briós elfogyott.
Megint egy Photoshop óra, megint meggyalázunk pár képet.Ezt körülbeül úgy tudom érzékeltetni, mintha sebésztanulókénk egy emberen gyakorolnánk a szívműtétet, a gerinccsapolást, a veseátültetést és a vérátömlesztést.Úgy fog a végén kinézni csóri fazon, mint valami elcseszett pecsvörk takaró.KB ilyennek érzem ezt a képcseszegetős órát.Nem mintha nem lenne hasznos, de a feeling megvan.olyan boncolgatós, csak sajnos nem a legjobb értelemben. aztán az utolsó öt percben összevarrjuk szegény csóringer hasát, és úgy fog kinézni a helyzet, mintha jól végeztünk volna mindent, és csak a végén derül ki, hogy benne hagytunk egy-két szikét, az ollót, spulni cérnát és a műtőssegéd jeggyűrűjét.Sebaj, majd kiderül, ha át akar menni a detektoros kapun.Itt is csak a rétegek között mutatható ki, miféle horrorságokat műveltünk vele idő közben.
-még egy kép, jajjdejó- 
Fúj.
Aztán jöhet a konzultáció, meg a rossz jegyek tömkelege.(kinézem az osztályfőnökből, hogy pitizni kell a javításért, )Majd szidhatja a rajzaimat, mit hagytam otthon, ésatöbbi.Nembaj.
"Elütöttem az időt, ezért ő megsértődött, és úgy döntött, megáll."

 

Szerző: Catherine De Winchester  2013.10.08. 16:38 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://catherinedewinchester.blog.hu/api/trackback/id/tr725557239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása