Jóformán mindegyok könyv halállal kezdődik.Itt sincs másképp, a Fal alatt vívott csata után hatbőrű Varamyr, a varg haldoklik.A csata után a sereg szétszéledt, mindenki, amerre látott.

Fetreng, haldoklik és szenved, egy Thistle nevű lándzsaaszony hordja neki az ételt, közben eltűnik másfél napra, Varamyr kimegy a kunyhóból, és majdnem odafagy.Közben Thistle visszatér, és Varamyr megpróbál átköltözni a testébe, ez ez képtelenség, úgyhogy belehal, ha nem szedik szét a farkasok, belőle is Más lesz.

Egyébként közben végiggondolja az egész életét, onnan, hogy hat hónapra született, odáig, hogy az apja őt is majdnem kinyírja a kutyákkal együtt,mert rájön, micsoda, helyette odaadja egy Haggon nevű varg nőnek, hogy nevelje fel.Ennyi a prológus, persze ez cca. 30 oldal zanzásítva.Meg persze amit az angol szövegből megértettem.

Varamyr_Sixskins_by_Belibr.jpg

Első fejezet Tyrioné, kíváncsi vagyok, mi művelt azóta, hogy oly elegánsan lelépett királyvárból...Majd tudósítok tovább.

Szerző: Catherine De Winchester  2012.02.11. 13:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://catherinedewinchester.blog.hu/api/trackback/id/tr174093470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása