Közelg a karácsony, én meg egyre tropább állapotba kerülök az aluljáróban szálldogáló hangulatkeltő muzsikától, ami a mennyből az angyal, kizárólagosan, és már ott tartok, hogy istenuccse' felrúgom a vak szintetizátorost, holott szociálisan érzékeny vagyok, és (elvileg) tolerálom a nyomikat.

de már lassan kezd elegem lenni.tegnap délután is azt fontolgattam, hogy inkább bősz "kamikázeee!" kiáltással átverekedem magam a három sávos úton hatszázzal száguldó kocsik között, csak ne kelljen lemenni(ma kb. nyolcadszor) az aluljáróba.

Na meg a másik kedvencem, a játékpultos.Ezt a gyakran erősen pigmentált életformát eredeti környezetében leginkább a falusi búcsúkban és igen, karácsony környékén lehet megfigyelni, aluljárókban vagy bármely karácsonyi vásárlás szabadtéri csomópontján (terek, bazárok, pályaudvarok, stb) megtalálhatjuk.minden három és fél éves álma az ütemesen pattogó, nyiszogó hangot adó "robotkutya".na most az okosok előálltak a kislánybarát verzióval: a doromboló robotcicussal, ami körülbelül olyan hangokat ad ki, mint egy sárba ragadt traktor, és így idősebb fejjel kinézetre úgy fest,mint egy erősen használt papírzsepi  és egy elaggott kozmetikai vatta nászából született hibrid, aki azért jött létre, hogy a szülőkből könyörtelen szörnyeteget varázsoljon ("neem, kicsikém, most nem veszünk semmit..." "de anyuuuu...!!AKAJOM").

Ígyen közelg nálam a karácsony.

Merry christmas, mindenkinek!

Szerző: Catherine De Winchester  2010.12.16. 08:53 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: karácsony christmas hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://catherinedewinchester.blog.hu/api/trackback/id/tr12519066

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Petrik Iván - MÉG JÓL JÖHET 2010.12.16. 14:19:59

HÉTKÖZNAPI RÉMREGÉNY 7. RÉSZJean-Jacques kinyitotta a szemét. Feltételezte, hogy felébredt, tehát ezt megelőzően aludt. Tarthatta más miatt is lehunyva a szemét, de akkor pontosabban emlékezne az előző órákra. Vállig érő, dús fürtű hajából kipisz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása