Beagle, Peter S.:

Tamsin története

Delta Vision Kft., 2007

  • 356 oldal
  • Kötés: karton
  • ISBN: 9789637041907

Két magányos lélek élet és halál két oldalán. Jenny, az Amerikából angol vidéki majorba szakadt mindaddig nem találja a helyét. Míg fel nem fedezi, hogy az ősi birtok egy sötétebb és vénebb világhoz kapcsolódik. Találkozik Tamsinnel, aki háromszáz éve halott - csapdába esve bolyong élet és halál között. Egy szörnyű emléket kutatva, nyomában a névtelen gonosszal. Jenny a segítségére sietve kénytelen mélyebbre alámerülni a másik világban, mint bárki emberfia, és olyan veszéllyel kerül szembe, amely mindörökre megváltoztatja az életét.

 

Nagyon jó.Tetszett!kicsit nagyon beparáztam. kicsit mellényúltak, amikor a könyvtárban a gyerekkönyvek közé rakták(vérengzés, szellemek, pukkák....),de én eleve a fantasynál találtam meg, úgy okés volt.Szerintem a többi könyvét is elolvasom:)


 

Gregory, Philippa:

A fehér királyné

Palatinus Kiadó, 2010

  • 446 oldal
  • Kötés: papír / puha kötés
  • ISBN: 9789632740867

Philippa Gregory, „a királyregények királynője” bemutatja az Angliában dúló halálos viszálykodás, a „Rózsák háborúja” közepette játszódó új sorozat első darabját.

A fehér királyné egy rendkívüli szépségű és becsvágyú nő történetét meséli el, aki magára vonja a frissen megkoronázott ifjú király figyelmét, majd titokban feleségül megy hozzá, és a királyi méltóságig emelkedik. Miközben Elizabeth felnő magas pozíciója követelményeihez, és családja sikeréért küzd, két fia olyan rejtély központi alakjává válik, amely évszázadok óta zavarba hozza a történészeket: ők a londoni Tower eltűnt hercegei, sorsuk a mai napig ismeretlen.

Philippa Gregory kutatói szenvedéllyel és utánozhatatlan mesélőkészséggel vezeti tovább hűséges olvasóit az angol történelem évszázadaiban, egyúttal gyarapítva a legyőzhetetlen nők portréinak sorát

 

Ennek még csak a negyedénél járok, de hamarosan vissza kell vinnem, mert sikerkönyv, két hetes.Nem rossz, amit vártam, történelmi, főként.Csak kicsit nehéz.Vaahogy lassan haladok vele.amíg az előző olvastatta magát, ez kicsit nyúzós, de olvasom amíg bírom:)

 

Szerző: Catherine De Winchester  2011.03.11. 07:56 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://catherinedewinchester.blog.hu/api/trackback/id/tr392729908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása